вторник, 6 януари 2009 г.

Приключение със Името Любов

-Хей аз си легнах, ето те и теб, най-накрая си решил, че ще си почиваш.. :)
-Да, утре ще продължа ученето..
-Мда... няма как нали си моя отличник :* ;)
-(Свенлива усмивка) (wasntme)
-Ще те изненадам, вярваш ли ми? (happy)
-Разбира се! :) (inlove)
-Хайде тогава.... <3


Вървим двамата с теб, a ръцете ни са преплетени от щастие.
Вървим по пътека от радост, неотъпкана и нежно поръсенас красиви розови листенца.
Вървим и си говорим за чуднoвати неща.
Хванати за ръце и опиянени от някаква магия започваме да се целуваме....целуваме се насред неотъпканата пътека по която вървим с боси крака спираме за да се насладим на момента и в миг от небето заваляват цветчета от разцъфнали пролетни дървета, дочуваме музика нежно понесена от вятъра. Продължаваме да вървим, а пред нас се открива гледка приказна и неповторима: виждаме Слънцето, разкриващо ни тайнствената магия на обагреното небе, то ни се усмихва приветливо и ни кани на вълшебния спектакъл.
Настаняваме се удобно на меката трева, до нас има червено вино и още няколко неща приготвени за романтичната вечеря.. Да вечеря на Слънце вместо на свещи (sun) Последните лъчи догарят и остават звездите и нежната луна да осветяват нас двамата...Изведнъж хиляди светулки ни заобикалят и започват да танцуват, да окрасяват нощната тъма с причудливите форми които сътворяват. Поглеждаме се и знаем какво си мисли другия
"това е най-страхотния спектакъл на който съм бил"
"това е най-страхотния спектакъл на който съм била"
Нежна целувка и продължаваме да се наслаждаваме на феерията от светулки. След тях и звездичките започват да танцуват... понасят ни из въздуха танцуваме, целуваме се, и се озоваваме пред Замъка на Тигрите, а там в нежното легло с балдахини в най-красивата кула на замъка ни очакват милиони зашеметяващи изживявания, както всяка нощ, защото се ОБИЧАМЕ!

Няма коментари: