неделя, 4 октомври 2015 г.

Lord of the dance
Поредното прекрасно събитие през годината - Спектакълът на Lord of the dance!
Всички сме гледали клипчета, всички сме чували невероятни неща за тях, но да ги видиш на живо, да ти танцува душата с тях е несравнимо усещане!Стелките на часовника отброиха дванадесетия час и думите на Майкъл Флетли полетяха из Булстрад арена:

„За мнозина това беше просто мечта. Никой не ни даде шанса да влезем в играта. Но в продължение на 20 години работехме толкова усилено - мазоли, счупени кости, фрактури, болка. Нощ след нощ в продължение на 20 дълги години. И ето противно на очакванията, все още сме тук. Lord of the Dance е най-продаваното танцово шоу на всички времена. Без значение какво ще се опиташ да постигнеш в живота си, ще бъде трудно. Ще се наложи да се изправиш срещу тежки стени, но трябва да намериш път през тях. Ако имаш мечта и си готов да работиш за нея, можеш да имаш всичко, което си пожелаеш. Нищо не е невъзможно. Не стигнахме дотук, за да завършим втори.”Изумителния синхрон и зашеметяващата хореография, усмивките на лицата им, желанието, ентусиазма и любовта, с която правят всичко това просто се усещаше и всички присъстващи получихме (поне се надявам да е така) от този така необходим заряд за борбеност, хъс и желание да постигнем повече в сферата, която всеки си е избрал.

Няма да Ви описвам спектакъла, той просто е магия, която те оставя без дъх, на крака и силно ръкопляскащ! Ще Ви покажа няколко снимки, с които да добиете съвсем мъничка представа за пъстротата и вълшебството, на които бяхме свидетели:

Няма коментари: