понеделник, 6 април 2009 г.

Страхотна Поредица от Веселучия :)




Б О З Д У Г А Н И И И И И

КОЙ УШИ БАЙРАКААА КОЙ МУ ТУРИ ЗНАААКА...



"Смърт или свобода"




беееее..е..ееее.ееееее












Здравейте Мили Читатели, Блогъри, Земни и Извънземни и всички други, които в този момент сте се спрели пред блога ми!

Мммм, не мога да се сдържа да не се похваля за изминалите три дни. Прекарах ги повече от чудесно със страхотна компания от добри приятели.
Като започнахме от петък, без никаква специална уговорика се събрахме учудващо много хора, даже и Голямото Миме си беше в Русе(за тези които не знаят тя учи в София ветеринарна Медицина :)) след като се събрахме решихме да поиграем малко мач на центъра (е не беше съвсем мач, нито пък беше много малко, но пък поритахме пред Паметника на Свободата) беше забавно и весело, даже да не скучаем, два пъти вкарах топката във фонтана от дясно на паметника *невиннна усмивка*след като не можехме да виждаме вече топката се пренесохме на кея, люляхме се на люлките, попяхме и се прибрахме в Слънчевия Слънчо. Приключихме вечерта с топло гушкане и пореден епизод от CSI Miami с Тигърчето ;) На другия ден (Събота) Излизах с Йото и Стела - Левия Крак и Лявата ръка на Съдбата :Pp (който не знае и за това да ми пише лично :D) Разхождахме се, отидохме до парка, Йото и Стела решиха да покарат малко колелото, нямаше никакви произшествия, играхмена МДС и Йо го позна след известно хихикане от страна на Мен и Стела. След това ходихме до "На Тъмно" да си търся мяшка, но не от тези дето се завързват горе, аами със презрамки които се стягат (не пречи да не сте ме разбрали ;)) както и да е. След това се разделихме и аз тръгнах да се прибирам. По пътя срещнах Ивка и Бори, поприказвах малко и с тях иииииии вече си бях вкъщи. Докато се обърна и хоп времето минало. Отидох с един голям сладолед да взема Борко от работа и отидохме у тях. Починахме си малко и по едно време телефона ми звъни, гледам - Пешо (http://psabev.blogspot.com) и се уговорихме да излезем вечерта. Пешо беше с страхотната си половинка Биляна (http://bilyana.net/) и четиримата слязохме надолу към Рокстар. Там бяха Мимето, Иво и Дясната ми ръка (Мири). Пешо реши, че ще пием Боздугани и набързо отнесохме три кани :) Омръзна ни РокСтар и решихме да си направим Кей Парти :) и така ухилени до ушите слязохме на кея, където срещнахме още трима приятели сред които беше и французойката от моето училище :) заедно се запътихме към конския плаж, където си направихме собствен конкурс за Музикален идол на кея :P Пяхме, весселихме се, снимахме се ( което ми напомня след няколко дни да кача малко снимки) в последствие отидохме и на люлките, където направихме абсолютен Концерт на Живо. С Мимето, Биби и Мири (дясната ми ръка) подскачахме, викахме и пяхме с цели гърла! А момчетата ни Пригласяха. Минахме през Райна ПопКнягиня, Върви Народе Възродени, БТР, АХАТ, и още няколко Други Изпълнители. Беше чудесно, след това отново се качихме на центъра, и по Цялата Александровска рецитирахме български стихотворения. До Альоша и Обратно продължи веселото настроение, смешките и рецитирането. Вече беше станало Три през нощта и решихме да се прибираме. Тигито ни закара до горе и след още един епизод на CSI Miami решихме, че е време за сън. Но вечерта просто беше страхотна! Благодарение на Всички разбира се, и се уговорихме с Биби и Пешо, че следващия път ние ще им погостуваме, за да попеем и рецитираме на жълтите павета :)
Вече е неделя и следващата ни дестинация е Текето. С Борко и цялото семейство потеглихме към Парка, където май се беше изсипал и целия град.. Беше топло и хубаво време, играхме на топка, люляхме се, ходихме да видим козичките (даже им дадохме малко трева и семки) и двете мечки Бойка и Станчо. Разходихме се по плочките на езерото с Лилиите, където обачев в момента няма лилии. Всичко беше романтично, красиво, интересно, забавно и много весело! След като се наиграхме и наразхождахме се върнахме обратно в нашия красив Град. И така време е вече да уча, защото нали знаете кой има изпити в събота и неделя.. :) и да стискате палци на Съдбата!

До скоро!
Обещаните снимкиии :-)

1 коментар:

Unknown каза...

Искам снимките :)