вторник, 29 ноември 2011 г.

Видеоразходка из Грац, Австрия

Кратко видео - разходка из Грац, Австрия! :)
Все едно отново минавам по улиците на този прекрасен град, макар и виртуално.

11 коментара:

ранни записвания Дидим каза...

страхотно Грац е много хубав град, поздрави и до скоро

Maria Naydenova каза...

Прекрасен е, наистина. Благодаря ти за коментара! :)

Анонимен каза...

Живях в Грац една година (от септември 2009 до септември 2010). Градът е прекрасен, притежава страхотен чар и атмосфера. Превърна се в мой най-любим град в Европа. Препоръчвам на всеки, който има възможност да го посети, няма да съжалява :)

онлайн магазин за хранителни стоки каза...

И аз съм чувала за Грац разни хубави неща. До колкото знам е хубаво да се посети юли-август. Направила съм си списък с дестинации за посещаване и всяка година намалявам с списъка с една дестинация, а Австрия ми е на 4 място в момента, което означава, че ще посетя Грац след 3 години :)

перилни препарати каза...

Хубава разходка ни подари, благодаря за видеото :)

Екскурзии Барселона каза...

Тази разходка из Грац е много красива, хубаво клипче, има какво да се види.

Maria Naydenova каза...

Много много красив град! На всички от сърце пожелавам да се разходят и на живо, защото със своята магнетичност определено ще намери място в сърцата Ви! :) Благодаря Ви за коментарите!!! :)))

екзотични почивки каза...

Гледайки почти три часовото клипче все едно се пренесох за малко в Австрия. Великолепна държава. С изключителна архитектура и природата, която си струва да се види на живо и да се усети самият начин на живот. Гледайки от горе покривите..хората, улиците е великолепно. Как седят спокойно в някое кафе и не бързат за работа или да се прибират.Красив град е Грац!Това е място където искам да отида и е в началото на списъка мис мечтани дестинации.

почивка тунис каза...

Изглежда страшно подредено, всяка улица, всека сграда. И няма нито един стар или порутен покрив. Това са моите впечатления от клипчето :) Ех, да можеше и една разходка в София да изглежда по същия начин... С удоволствие бих отишла там и дори бих останала за по-дълго. И тази тяхна прекалена точност и подреденост хич няма да ми дойде в повече:)

супермаркет каза...

Невероятен клип, много благодаря, че го качихте и споделихте с нас.Австрия е едно невероятно място.Има забележителна архитектура и тези красиви улички, ех човек да се разхожда хванат за ръка от любимият човек с часове по тях.Там хората са по други. Не те гледат на криво.Определено действа много магнетично и дано в скоро време и аз да успея да го посетя.Ти не спирай да споделяш с нас своите преживявания.

парфюми каза...

Страхотно е видеото .Градът се вижда много добре, благодаря за споделеният клип.