четвъртък, 16 август 2012 г.

SOFIA ROCKS FESTIVAL

Здравейте, читатели!
Време е да Ви разкажа малко за приключенията, които ми се случват това лято!



7 и 8 юли София беше столица не само на България, но и на рока! \m/ Разбира се Борко (Слънчевия Слънч) отново ме изненада с билети за първите редове, за което много, много му благодаря! :* Първия ден на една сцена  се качиха TRIVIUM, CLAWFINGER, HEAVEN SHALL BURN, SCAR SYMMETRY и SWEET SAVAGE. GODSMACK също трябваше да свирят, даже бяха headliner-и и отсъствието им разочарова много фенове. Поради което организаторите предложиха всеки, който има билет и за двата дни да покани някого безплатно за първия. Аз не бях чувала почти групите, но останах доволна от Trivium. Имаше даже и мош/пого/crowd surffing (някакви хора падаха върху нас :D). Може да се каже, че си сбъднах мечтата да участвам в мош, е, не сме били в епицентъра му, но беше доста вълнуващо!!!


Втория ден беше изключително дългоочакван, за съжаление също имаше отсъстващи (IGGY & THE STOOGES), но пък LOU GRAMM BAND, UGLY KID JOE, WHITHIN TEMPTATION, KAISER CHIEFS и невероятните GUNS N'ROSES направиха страхотно шоу като изпълниха най-големите си хитове и взривиха сцената с впечатляващи ефекти! Колкото празно беше първия ден, толкова нямаше въздух втория :) През деня успяхме да се поразходим из града и си направихме малко снимки:





Наистина рок концертите са прекрасно изживяване! Изпълва те с чудни емоции, въздухът нажежен от китарите, много хора, адреналинът дори ако щете, който не е бил на рок концерт най-отпред само той може би не би разбрал какво е усещането, но пък му пожелавам от сърце! Да, има много хора, които се блъскат, горещо е, едвам се диша, не можеш да си мръднеш от мястото, защото веднага ще ти го заемат (имаше и такива емоции, но Сталин е казал "където има хора - има и проблеми", така че не може без подобни прояви на такова голямо събитие), но определено си заслужава!
Sofia ROKS ще остане в историята като един колкото горещ, толкова и незабравим уикенд!



So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain 







Don't you cry tonight

I still love you baby

Don't you cry tonight

Don't you cry tonight

There's a heaven above you baby

And don't you cry tonight


Give me a whisper

And give me a sign
Give me a kiss before you
tell me goodbye...

Няма коментари: