сряда, 10 юни 2015 г.

Международен фестивал на пясъчните фигури - Русе 2015

Здравейте, скъпи читатели!
С широка усмивка ще Ви разкажа за днешното събитие - откриване на фестивала на пясъчните фигури в Русе. Той ще се проведе от 9 до 20 юни, като фигурите са точно до Понтон 6, малко след вития мост. Темата е кино, като освен на водата и красивия залез ще можем да се полюбуваме на скулптури на някои любими филми и актьори от близкото и не чак толкова минало.


Ние малко изтървахме началото, но може да се каже, че сме пропуснали обявяването на участниците и евентуално представяне на проектите. Стигнахме точно за забавната част, която беше прекрасният концерт на струнен квартет "Интро", които изпълниха наистина страхотни песни на електрически цигулки и други инструменти. Просто бяха истинска храна за душата.









След чудесната музикална емоция последва истинско огнено шоу! Аз съм любител на най-горещия от четирите елемента и с удоволствие гледах завладяващата им хореография и танца с игривите пламъци. Дори публиката, стаила дъх, успя да ръкопляска чак накрая на представлението. В следващите снимки може да добиете представа за това какво имам предвид :)








 На 20-ти юни, вероятно за закриването, отново ще ни гостуват огнените младежи от София, така че ако сте се заинтригували - не пропускайте!

За невероятните снимки - хиляди благодарности на Най-Слънчевия Слънчо!

Няма коментари: