сряда, 20 юли 2011 г.

CSI Miami

Това е един от любимите ми сериали. Динамичен и много вълнуващ. Действието се развива в Америка и по-специално в Маями, както показва и самото заглавие. Маями се намира в щата Флорида и един много много красив град. Разбира се и в него стават убийства. Понякога дело на мафията по-известна като Мала Ноче, на богаташи и разбира се по случайност. Въображението на тези сценаристи е страхотно. Няма два случая, които да са еднакви и да кажеш "ей това не беше ли в еди-кой-си епизод/сезон/сериал (NY или LV)?". На мен ми харесва подходът, който имат при разследването на случаите. Как събират доказателствата, правят си изводи и се насочват по разни следи и заподозрени. Е, тук там малко се увличат като откриват убийци от отражението на муха и увеличават разни снимки и с няколко натискания на копчетата на клавиатурата изчистват размазаните образи, което си е доста нереално, освен ако НАСА и ФБР и другите агенции не са измислили наистина такъв софтуер. :)
Основният екип, който разкрива случаите се състои от Хорейшо, Калей, Делко, Наталия Боа Виста, Раян Уолф, детектив Франк Трип и други.
Хорейшо е страшен обаче, когато тръгва да гони престъпник и му се отдаде случай да стреля, обикновено не ги ранява, ами направо ги застрелва смъртоносно и доста от големите босове му имат зъб. И така. Няма да разкривам повече, ако това ви е позаинтригувало и искате да прочетете още по темата, спокойно може да погледнете тук в ИМДБ, ще намерите още подробности за актьорите и самия сюжет на филма. За сега сезоните са девет пълни, очакваме десетия с нетърпение. :)

Няма коментари: