сряда, 20 юли 2011 г.

Grey's anatomy

Следващият сериал, който ще Ви представя от поредицата "Сериалите, които гледам" е Анатомията на Грей.
Медицински сериал за група стажанти, които трябва да се справят с предизвикателствата, които работата и животът им поставят всеки ден. Създават връзки, приятелства. Преживяват любовни вълнения и разочарования. Има страхотни сентенции, които са много силни и истински. Ще споделя с вас един от тях:
"Докторите дават на пациентите много неща. Даваме им лекарства, даваме им съвет. И повече от всичко, им даваме пълното си внимание. Но най-трудното нещо, което може да дадете на пациента е истината. Истината е трудна. Истината е... неудобна. И много често. Истината боли. Истината е болезнена... Дълбоко в себе си никой не иска да я чува. Особено, когато го засяга. Понякога казваме истината, защото това е единственото, което можем да кажем. Понякога казваме истината, защото имаме нужда да я изречем на глас,за да я чуем сами. А понякога казваме истината, защото просто не можем да се сдържим. А понякога, им я казваме, защото... им дължим поне това."
Лично аз обожавам сериала и заради доктор Мечта (Дерек Шепърд) и любовния му романс с Мередит Грей
Двамата са страхотна двойка. Обожавам ги! :)
Има и още десетки причини поради които този сериал ми е фаворит, но ако ви ги кажа ще издам много от сюжета на сериала, а не искам да ви развалям удоволствието :)
И отново за повече информация Google или IMDB

Няма коментари: