сряда, 20 юли 2011 г.

CSI Las Vegas

Следващият ми любим сериал е CSI Las Vegas. Също криминален, изключително подобен на Маями, но същевременно и толкова различен. Действието, както отново личи от заглавието се развива в Лас Вегас. Прекрасен град – град на греха, хазарта и удоволствията. Където има толкова пари и изкушения е сигурно, че ще има и убийства. Лас Вегас всъщност е първият от поредицата и в него има повече разсъждения, повече философия и психология, обръща се повече внимание на връзките и отношенията между хората и на поведението им, докато при Маями действието е по-динамично, има повече драматични и екшън моменти.

В Лас Вегас екипът се състои от същите по чин персонажи (даже може да се открият еквиваленти герои и в трите сериала), но поведението им се различава значително.

Гил Грисъм разпределя задачите и е началник на нощната смяна (негови еквивалентни герои са Хорешо от Маями и Мак Тейлър от Ню Йорк), Уорик Браун, Ник Стоукс, Сара Сайдъл, Катрин Уилоус и други са от екипа му и събират доказателства, създават теории за разкриване на убийството/та, като Грисъм също участва активно.

Ако този сериал ви се е сторил интересен и искате да прочетете повече може да погледнете в ИМДБ.

Приятно гледане! :)

Няма коментари: