събота, 17 декември 2011 г.

Маскен бал в РУ

В Русенски университет "Ангел Кънчев" на 14 декември се проведе Бал с маски. В зала 2.203 се бяха събрали странни, и не чак толкова, създания: пчелички, обирджии с чували на главите, камериерка, Хари Потър даже беше дошъл, красиви момичета с домино в различни форми и цветове, духове, гейове, котки и леопарди. Имаше музика, хапване и пийване, много приятели и познати, танци и весели игри. Инициативата беше на Студентски съвет, със съдействието на клубовете и ректорското ръководство. След като се натанцувахме, изядохме и изпихме почти всичко, купона се прехвърли в един колега, живеещ близо до университета.
Пихме много хубава ракия и с Катя се наслаждавахме на мъглата от терасата на седмия етаж. Смяхме се с колегите и към 00:00 часа след като ни поизгониха заради шума решихме да продължим купона на дискотека. Първо отидохме на "Одисей", но тъй като нямаше жив човек освен нас (двайсетина) се преместихме на "Опиум". Развихрихме се докато не излезе световнонеизвестната Юнона и не започна да пее световнонеизвестните си песни... и след като се бяхме изморили и от упражненията през деня в три и половина вече сънувах сладки сънища.
Очаквам с нетърпение следващия бал с маски, за който ще се подготвя по-добре, тъй като за този в последния момент като маска успяхме да си намерим с Катя само домино, като тя оскуба малко Голямото пиле от улица Сезам..., но пак беше хубаво! :)

Направихме си страхотни снимки благодарение на фотографа Наско!
















Няма коментари: