вторник, 7 юни 2011 г.

Beauty Linens ..Или как да създадем уют и настроение в нашата спалня

Здравейте читатели! Днес искам да Ви представя един онлайн магазин с много красиви неща създадени за вашият уют и комфорт.







Ако сте поканени на сватба, рожден ден или друг семеен и приятелски празник .. и се чудите какво да подарите, или пък искате да се поглезите с нещо меко и уютно, което Ви гали докато спите и радва очите Ви когато сте будни.. Тогава просто изберете някой от продуктите на онлайн магазина http://www.beautylinens.com/bg/ .
Ето какво предлагат: висококачествени продукти за Вашата спалня – спални комплекти, хавлии, кувертюри, възглавници. На страницата ни всеки ще открие любимото си спално бельо: комплекти в класическото черно и червено, нежно бяло и лилаво, жълто-оранжево и още много комбинации. Децата можете да зарадвате с любимите им анимационни герои, а за най-малките предлагаме бебешко спално бельо в нежни нюанси, декорирани с нежни сърца, и дори с жирафи!
Очакваме Вашите коментари, въпроси, поръчки!

Не знам за вас, приятели, но аз със сигурност смятам да си взема поне един от тези прекрасни комплекти, като фаворит ми е Черно и Червеното спално бельо, което със сигурност би създало още по-приятна любовна обстановка на вас и човека до вас :-)

От скоро за изключителните качества, както и чудесни идеи и предложения за почистване, използване на детско и бебешко спално бельо и други, може да прочетете в страхотния блог "Ефектен дом". Публикациите наистина са страхотни и си заслужават!!! 

1 коментар:

спално обзавеждане каза...

Благодаря за полезната статия, радвам се че попаднах на нея сега.Съобразно личните ни предпочитания, може да обогатим без да натоварваме декора, ценна картина, хубава снимка, приглушена светлина, различни рафтове или сувенири. Хората с по – екзотични предпочитания могат да вкарат в спалнята шкафове с дърворезба, маски или окачено огледало. Въпрос на избор. За потичателите на дървени мебели трябва доста да внимаваме това мога да кажа като съвет, на скоро слагахме на вилата ми дърво и трябва да се знае какво е и наколко години е.