сряда, 1 юни 2011 г.

How do you know/Как да разбера

Актьорите-титуляри тук са Рийз Уидърспун, Оуен Уилсън, Пол Ръд познат ни като гадже и съпруг на Фийби от небезизвестния сериал "Приятели" и Джак Никълсън известен още като Жокера във филммите за Батман. Режисьор на филма е Джеймс Брукс. Главната героиня е спортистка, която тренира ъм.. мисля че беше бейзбол...., но тъй като вече е на 30, а и скоростта й намалява с "0,3 секунди" я освобождават от отбора и е принудена да живее като нормален човек, далеч от състезанията. Тя се запознава с Мати (Оуен Уилсън), който е женкар и пълен непукист, бейзболна звезда и двамата...., след това среща Джордж (Пол Ръд) и се получава интересен любовен тригъгълник...
И за да не ви разказвам нататък какво става, може сами да си го гледате или да разгледате някой форум със сполейри по темата. Или пък може да прегледате Този линк за малко повече информация :-). Сашо през цялото време заедно с Елл обсъждаха носовете на актьорите, които им се струваха прекалено големи, дали беше заради уискито в кръвта на Сашо или пък бирата в кръвта на Елл може да питате тях. Филмът е пълен с прекалено много диалози, мацката е супер неориентирана и постоянно изниква фактор, който променя решението й дали да е с единия или другия. И ако нямате търпението (като Елл и Сашо) филма може и да не ви се понрави.
Ако трябва да го оценявам от 1 до 10, бих му дала 5, а Борко каза 4 :-)

P.S гледахме го на 40ГБ на 42" телевизор и все едно бяхме на кино, че даже и по-хубаво :)

2 коментара:

Ел каза...

Миме, една малка корекция... Сашо обвиняваше хората за големи носове, аз му бяснявах, че те не са висновни за тях. Или нещо подобно :D И че Оуен Уилсън има странен нос... Което реално погледнато си е истина.
Но да, филмът не е от онзи тип на който ще се посмееш от сърце и ще видиш нещо свежо. Има ги моментите, но пълнометражното кино не е ситуационна комедия и се нуждае от повече. Джаки Никълсън естествено беше най-интересното в цялата работа за мен. :Р
Поздрави и мечета!

Maria Naydenova каза...

:))) За носовете определено си беше вярно. И на мен Джак Никълсън много ми хареса! :)) Пак ще гледаме филм заедно, надявам се скоро, само да ми минат изпитите, ти да се дипломираш и да направим купон както ние си знаем! :)))