понеделник, 17 май 2010 г.

AC/DC и разходката в Букурещ

Просто не мога да Ви опиша колко много се изкефих на този концерт! По принцип AC/DC не влизат в топ десет на любимите ми групи, но за Highway to Hell мога да направя изключение както и за още две три песни. Тези хора направиха шоу! Снимки съм качила във фейсбук  ето и ЛИНК

А за самото пътешествие таксата в двете посоки е по 12 лева като може да платите в Леи, Евро и Лева. Следва винетка като минете вече Румънския пост тя е 13 леи. Не приемат в кеш друга валута. Ииииии минавате през няколко села и паланки и ето Ви в Букурещ! Красив град, поне в центъра, подобие на София, но като че ли Румънците имат повечко пари от нас ;) 


Сградите им са чудни Влади, Росен, Аз и Борко направихме една хубава обиколка. Ако отивате през почивните дни има вероятност да си намерите места за паркиране, защото или ние имахме голям късмет или е така, защото не се затруднихме много в намирането.

Центъра е красив има безброй фонтани пейки и паркчета, химически тоалетни, билбордове, светлини, реклами, магазини и хора! Дали заради концерта или заради това, че Букурещ е голям град си имаше много хора! (: не станахме свидетели на километрични задръствания, даже напротив всички си беше гладко и както трябва. Само едно ми направи голямо впечатление (е може би и гробищата им, явно хората държат и на живите и на умрелите). Това Румънците за щяло и нещяло надуват клаксона :D 

Концерта беше добре изпипан. Не бяхме много далеч, даже имахме хубави места и сравнително хубава гледка, освен когато доста високите хора,  които подяволите винаги застават пред мен на всякакви мероприятия не започнат да подскачат и да си мятат ръцете.. Имаше три видео екрана като третия се раздели на две и от там изкочи влакът на AC/DC това не може да се опише с думи, фойерверките, конфетите, огъня... Невероятната енергия на Ангъс! Просто наистина беше много хубаво, страхотно!


Специални благодарности на Слънчо, който ме заведе на това невероятно преживяване!

ОБИЧАМ ТЕ!


Няма коментари: