неделя, 15 януари 2012 г.

Ледена пързалка в Русе

     От около два месеца в Русе отново (преди три-четири години имаше и на площада пред общината) имаме ледена пързалка. Намира се на източния паркинг на територията на Мол Русе, в квартал Здравец-север. Водят я "най-голямата" в Русе (20х30м.), но по-би й паснало "единствената".
Не съм от тези хора, които недоволстват постоянно и се оплакват дори и да са направили нещо за тях, а по-скоро от тези, които недоволстват когато е направено нещо и не е както трябва.
Много хубаво, че са направили ледена пързалка, това наистина си е страхотна атракция, но защо не я поддържат повече и не са я направили маааалко по-голяма?? Влязат ли 25 човека вътре става направо претъпкано. Ледът е целият на коловози, неравности, има размразен участък даже...,огражденията изглеждат доста несигурни и се клатят заплашително, когато се подпреш на тях.
Е, има и положителни неща. На пързалката има един-двама от персонала (може би инструктори), които ти помагат да станеш, има пейки за сядане, музика (хитовете на радио Фреш) очевидно и на хората все пак им е весело и се забавляват. На мен също ми беше много приятно и интересно въпреки няколкото падания, но искам да кажа, че все пак може и повече! :-)
 На снимките по-долу ще намерите пълна информация за цената, указания за ползване и безопасност, промоция както и може да добиете някаква представа за пързалката като цяло.

















Пожелавам Ви весело и безаварийно пързаляне! :)

Няма коментари: