събота, 21 януари 2012 г.

Честито

Преди около година и половина чрез блога си поздравих моите близки приятели Петър и Биляна за раждането на прекрасното им момиченце Виктория, която от ден на ден става още по-красива, сладка и забавна, пожелавам им да се обичат силно и истински, защото любовта побеждава всички трудности и да са много здрави! Обичам Ви!!! <3

Сега искам да направя същото, като честитя на Голямото Миме и Илко прекрасното събитие, което навярно промени живота им. На 11 януари 2012г. се роди "голямата й любов" синът им Христо! Честито!!! Много Ви обичам и пожелавам на трима Ви и на семействата Ви най-вече много здраве,  много щастие, много любов, която да е толкова силна, че да Ви топли и в най-студените моменти! A детенцето Ви да порасне здраво, силно, усмихнато и обичано!


2 коментара:

Биби каза...

Мименце прекрасна, и ние безкрайно много ви обичаме! Бъдете здрави и изпълнение с щастие! От сърце желаем същото и на малкия Христо, Мимето и Илко! И скоро да се съберем всички! Целувки от трима ни!

Мимето каза...

Мименце, благодаря ти за милите думи! Бибче, благодаря и на теб и Пешо! Пожелавам на всички Ви да се радвате на всеки ден, да се усмихвате с всеки слънчев лъч и да сте истински щастливи със това, което съдбата ви поднася. Много Ви обичам!